mandag 12. mai 2014

KOFTE- feber

For tiden hersker det stor koftefeber i strikkeverden. På facebook og på blogger vises det frem flotte kofter i fleng. Jeg har alltid likt godt kofter. Da jeg var en 16-17 år fikk jeg mamman min til å strikke meg en. Jeg fikk plukke ut mønsteret selv og valgte ut i fra en stabel med gamle mønster. Koften har jeg enda, men den er dessverre litt for stor, så den blir ikke så mye brukt.

En kofte som mange strikker om dagen er Nancy-koften, men jeg strikket jo genseren så jeg hadde lyst å velge et annet mønster. Jeg er medlem av ei gruppe på facebook som heter koftegruppen. Der ligger det ekstremt mange flotte oppskrifter. Gamle, veldig gamle og noen nyere design. Kjempeflott gruppe, med kjempemange flotte folk!

Det er ikke til å gjemme under en stol at montering ikke er heilt min greie, men en blir jo ikke bedre uten å øve. Men for å begrense det til minst mulig montering, valgte jeg et mønster med rundfelling.

Jeg forelsket meg i kofta fra Geiranger. Men valgte å bytte litt farger. KJEMPE fornøyd med resultatet!!

 Skumleste som fins er å sette saksa i et nesten ferdig strikkaplagg..... supernervøs!!!


Geiranger-kofte strikket i Karisma fra Drops på pinne nr 411 kommentarer:

 1. Kjempefin :-) Kjekkt med strikking:-)Klem fra Guri snuppa ;-)

  SvarSlett
 2. Det gikk jo bra! Og takk for tips om kofte gruppa, det må sjekkes ut ;o)

  SvarSlett
 3. Hvor finner man oppskriften på denne?

  SvarSlett
 4. Thank you for the good information and very helpful. That's very interesting. I like all the things you share and see your beautiful creations, greetings from Admin blog remaja I hope you can visit and comment on my website :)
  Articles I like:
  kata kata mesra
  kata kata sepi tanpamu
  kata kata sopan santun
  tampan sejati

  SvarSlett