torsdag 23. februar 2012

LillePrinsen i sine fine klær





I dag fikk vi "kongelig" besøk på jobben av lilleprinsen og mamman hans. Er det ikke rart hvor små de faktisk er, disse nye verdensborgerne? En glemmer så fort at sine egne småtroll også har vært små engang......
Og så er det så kjekt å se det en har laget blir satt pris på og blir brukt! Se så fin han er da!! Og nå fikk jeg vist frem lua som forsvant ut døra før den ble foreviga på bilde ( mønster fra "myk start" ).

Ha en fin kveld....

søndag 19. februar 2012

"Mamma, det kløøøør..."

To av husets beboere syns ull klør.... Mannen her vel ingen hjemmestrikka plagg, bortsett fra et par bosniatøffler som han har liggende i campingvogna. Eldste sønnen gråt hver gang jeg leitte frem strikkagenser til han .
Jeg og minstemann har vel nok ull til kle hvert vårt fotball-lag. Minsten lyser opp om han får seg et nytt strikkeplagg. Uansett om det er et par sokker eller en ny genser. Og det gleder en strikkegal mamma!
Men i høst skjedde det noe som gledet meg veldig. Eldstemann kom å spurte om jeg ikke kunne laga han en lue. En kule hengelue. Jeg var ikke vond å be. Han fikk være med å plukke ut farger selv. Og gjett hva; Han har brukt luen nesten hver dag i hele vinter!! Ikke værst for en som syns "ull kløøøøør"! Kanskje han er helbredet ? Ikke vet jeg... I dag måtte vi ut for å nyte det bittelitte av vinter vi har fått (3-4 cm snø)... Frem med ski og kjelke!



Ha ei fin uke alle sammen!

Klem

onsdag 15. februar 2012

O'LYKKE!!



Jeg må bare rose favorittnettbutikken min opp i skyene!! Makan til kjapp levering! Bestillte garn lørdagskveld, og i dag lå pakken i postkassa!! Og da kommer jo pakken heilt fra Danmark !!  Hurra!! Så nå kom strikke-energien tilbake! Da er det bare å legge opp til Wisteria'en..

Ha en fin fin kveld!

tirsdag 14. februar 2012

varme ører



Alle disse luene, calorimeryene og pannebåndet har vært ferdig ganske så lenge. Eneste som har mangla er at jeg ikke har tatt bilde av de. Så i dag stilte storegutten min opp som modell ute i stormen så vi fikk knipset noen bilder....  tre  "Kari Traa" luer, ei lue med fletter (Drops design), tre Calorometry og et pannebånd ( Stinemor si oppskrift)











Heilt til slutt en Vridd hals fra Pickles


Garn: Litt forskjellig fra lageret....
Pinner: Litt forskjellig ( fra nr 3,5 til 10,0 )



lørdag 11. februar 2012

Proooosiitt....




Denne uka her det vært nesten totalt strikke stopp...
Jeg har lagt i horisontalen på sofaen i et par dager i pysjen med kleenex, otrivin og paracet innen rekkevidde... Ikke en eneste maske er strikket.
Men formen er stigende og strikkelysten nærmer seg!!  Jeg henter inspirasjon i bøtter å spann når jeg leser flotte strikkeblogger og tråler rundt i alt det fine som ligger på Ravelry.
Og vips; Så har jeg jamme bestilt tråd også til et nytt prosjekt.... Gøy å vente på garn-pakke i posten !



Wisteria by Kate Gilbert

(bildet er lånt : Wisteria by Kate Gilbert )

Planen var at denne skulle komme på pinnene etterhvert. Men jeg får se når jeg får garnet jeg har bestilt. Det kan jo hende jeg har ombestemt meg flere ganger innen den tid.



God Lørdagskveld!
Her nytes kvelden med hjemmelaga pizza, lørdagsgodt og barne-tv!!